maanantaina, joulukuuta 19, 2005

Isi haisee pahalta

Isi haisee pahalta! Isi juo aikujuomaa [aikuisten juomaa]!

Ok. Olen loman tarpeessa jos kerran kaksivuotiaskin sen huomaa. On muuten turha kuvitella että kaksivuotias ei jotain huomaisi tai sepittää jotain peitetarinaa. Lapset ovat vähän niin kuin eläimiä, sillä he eivät osaa järkeistää. Samoin kuin hevonen haistaa ratsastaja pelon, lapsi vaistoaa kodin tunnelman vääjämättömällä varmuudella. Kannattaa siis panostaa tunnelmaan, ei tarinoihin.

Esikoinen teutoo ilman housuja vaimon nenän edessä. Tämä toteaa että "Kiss my ass, vai"? Poika pomppii tästä riemastuneena ja huutaa "kis mai äääääs, kis mai äääääs"!

Nuorimmainen on juuri oppinut ryömimään, pitää alkaa siivoamaan useammin. Erityisesti sähköjohdot olisivat salvaa pikkuisen kutiaville ikenille. Mikähän niissä johdoissa kiinnostaa? Esikoisen puolitoistavuotias leikkitoveri vetäisi reippaalla otteella virtajohdon irti kotitietokoneesta, eikä rakkine enää buutannut. Lapsen äidiltä pääsi ruma sana, jonka puolitoistavuotias tarkkaavaisesti painoi mieleensä sukulaistätejä myöhemmin ilahduttaakseen.

Vaimo heittää epähuomiossa silmälasini vessanpönttöön vauvan kakkojen perään. Miten muuten on mahdollista että lattialla mönkivä pienokainen onnnistuu kaatamaan märällä pyykillä ladatun pyykkitelineen päällensä?

1 kommentti:

Mackan kirjoitti...

Isit haisee pahalta vielä kymmenenkin vuoden kuluttua;)