tiistaina, toukokuuta 20, 2008

muistilista

Pitäisi venytellä enemmän ja hengittää pallealla. Pitäisi kitkeä enemmän rikkaruohoja. Pitäisi kuunnella enemmän ruotsinkielistä radiota. Pitäisi viedä ylimääräisiä tavaroita kirpputorille. Pitäisi löytää saada duuni. Pitäisi jumpata ja kuntoilla enemmän. Pitäisi langoittaa hampaat useammin. Pitäisi olla parempi kuuntelija. Pitäisi kirjoittaa päivähoitoasioista mielipidekirjoitus. Pitäisi pitää paremmin yhteyttä ystäviin. Pitäisi huoltaa tietokone ja eheyttää kovalevy. Pitäisi pestä ikkunat. Pitäisi olla säästää rahaa. Pitäisi kiinnittää huomiota ryhtiin ja istuma-asentoon. Pitäisi opetella kunnolla se kymmensormijärjestelmä. Pitäisi tehdä maaleja ja pelata suoraviivaisemmin. Pitäisi viimeistellä mökin yläkerta. Pitäisi ostaa se hiekkalaatikko. Pitäisi lukea enemmän kaunokirjallisuutta ja runoutta. Pitäisi perehtyä kunnolla syötteisiin. Pitäisi siivota kaapit ja pestä matot. Pitäisi tehdä niitä thaimaalaisia ruokia ja hieroa vaimoa kun on kerran käynyt niillä kursseilla. Pitäisi aloittaa aikidoharrastus uudelleen joku päivä. Pitäisi perehtyä kunnallispolitiikkaan. Pitäisi varmaan lukea Aamulehteä. Pitäisi seurata kavereiden blogeja. Pitäisi vihdoin mennä Jaakon kanssa kaljalle ja veljen kanssa leffaan. Pitäisi ostaa uusi takavanne pyörään. Pitäisi kerrata Euroopan historia. Pitäisi viedä se vuosia odottanut sähkökitara huoltoon ja vaihtaa kielet akustiseen. Pitäisi opetella soittamaan lastenlauluja. Pitäisi oppia unelmoimaan. Pitäisi mennä aikaisemmin nukkumaan. Pitäisi tehdä niitä osteopaatin neuvomia hengitysharjoituksia. Pitäisi tarttua hetkeen. Pitäisi olla armollisempi itselleen. Pitäisi arvostaa enemmän kaikkea sitä mitä lähellä on. Näin ensi alkuun.

7 kommenttia:

Aija kirjoitti...

Tavoitit taas jotain tosi tunnistettavaa. Onnea sisaisen rauhan (seka tyon) etsintaan ja terkkuja Brysselista.

Jussi kirjoitti...

Kiitos, palautteesta ja terkuista, Brysselissä taitaa olla kesä jo.

Anonyymi kirjoitti...

Tuttua minullekin. Rakastan listojen tekemistä - olen välillä koukussa suorittamiseen. Kunpa sun kirjoitukset menisi kolumniksi jonkun lehden sivulle.

Anne Är.

Anonyymi kirjoitti...

Pitäis soittaa äidille useammin. T: äiti

Anonyymi kirjoitti...

Pitäspitästely on kiroilua, mutta kovin tuttua. Kokeile vaihteeksi pitää listaa asioista, jotka olet saanut tehtyä ;)

Jussi kirjoitti...

Olen tehnytkin sellaisen listan, mutta sitä ei voi julkaista koska se olisi retostelua. Sitä listaa voi kyllä huonona päivänä vilkaista :-)

Tuomas kirjoitti...

Suosittelen vakavasti että sen Aamulehden lukemisen jättäisi väliin. Tai mikä ettei, pieni maistiainen mitä sieltä sitten löytyy. http://www.aamulehti.fi/teema/paakirjoitukset/ylanurkka-talvisota-torjui-vyborg-pravdan/173134

Koko julkaisu on huonosti toimitettu, jokapäiväinen homma-foorumin ja kokoomuksen risteytys.