tiistaina, tammikuuta 24, 2006

5 outoa tapaa

Jyrki JJ ja mitlu 'anã haastoivat minut paljastamaan 5 omituista tapaa. Huomaan että Jyrki on meistä oudoin, joskaan hän ei ammattinsa vuoksi voi paljastaa TODELLA outoja tapojaan ;-)

  1. Poimin roskia kävellessäni ja laitan niitä roskiin. Tässä on pakkomielteenomaisia piirteitä, koska välillä meinaan myöhästyä esim. junasta kun en pysty ohittamaan tien poskessa hohtavaa tyhjää sipsipussia.
  2. Täytettyäní 30 olen alkanut motkottaa kulmakunnan teineille milloin mistäkin. Kun pummaavat röökiä niin olen kehottanut lopettamaan ja siirtymän kunnon sikareihin. Vaimoa hävettää. Odotan kuumeisesti seuraavaa rahanpummaajaa, olen ajatellut valistaa tätä rajahyödyn käsitteestä pummauksen apuvälineenä.
  3. Väitän meneväni viemään roskapussia, mutta karkaankin pesutupaan mankeloimaan. Mankeloitujen lakanoiden kosketus on vanhan maailman ylellisyyttä.
  4. Olen Jyrkin tavoin kenkämiehiä, rahani menisivät kenkiin jos rahaa olisi. Joskus olen piilotellut ostamiani uusia kenkiä vaimolta useita kuukausia.
  5. Teen levyistäni tietokantoja lähdetietoineen, aiemmin esim exelillä ja nykyään muilla ohjelmilla kun olen siirrellyt levyhyllyäni kotitietokoneeseen. Lajittelen mm. tyylilajin ja tunnelman mukaan ja annan tähtiä biiseille.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

En tiedä mitä ohjelmaa nykyään käytät musiikin kuunteluun, mutta ainakin iTunesissa pystyy biiseihin yhdistämään kaikkea mahdollista tietoa. Yleensä genre määrittyy automaattisesti. Tähtien antaminen tapahtuu hiirellä klikkailemalla. Levyn kannen voi pistää näkymään ja lyriikat voi kopsata omaan lokeroonsa.

Jussi kirjoitti...

Imuroin netistä ensin pari kehuttua vapaan koodin jukeboksiohjelmaa, mutta niissä oli jotain ärsyttäviä piirteitä. Palasin Windowsin mediaplayeriin, jossa on luokittelumahdollisuuksia ihan riittävästi (tähdet, genre, tunnelma, tekijä, albumi etc.) ja nopea tiedostojen haku. Toi lyriikkahomma kuulostaa aika vängältä.

On muuten tosi kätevää laittaa lasten suosikkimusa omalle soittolistalle. Ei tarvitse kaivella hyllystä ja se pärähtää sekunnissa käyntiin vaimentaen yltyvän marinan.