maanantaina, tammikuuta 16, 2006

Nolojen tilanteiden mies, osa x

Eilen oli sitten pressanvaalit. Olin hommissa vaalivalvojaisissa, tällä kertaa päädyin juontajaksi.
Minulla oli tehtävänannosta synkeät aavistukseni, jotka sitten muuttuivat todeksi. Juontoni olivat kauheata kuraa, pisteenä i:n päälle kaaduin näyttävästi yrittäessäni kukittaa presidenttiehdokasta.

Ehdokas oli juuri aloittanut puheensa väkijoukon hurratessa ja salamavalojen räiskyessä kun piti rynnätä antamaan sitä kukkapuskaa. Tuoli meni nurin altani noustessani lavalle ja huudon säestämänä rojahdin lattialle. Ehdokaskin hämmentyi. Kamerat surrasivat, ihmiset huusivat ja spotti häikäisi silmiä. Makaan lattialla presidenttiehdokkaan edessä rähmälläni väkijoukon keskellä.

Könytessäni ylös ja sovitellessani rennonhuoletonta ilmettä näämalleni kävi mielessä että mitenkäs tähän nyt taas jouduttiin. Pitäisi varmaan taas harjoitella sitä ei-sanan käyttöä. Voisi olla parasta olla estynyt ja pysytellä pois valokeilasta. Aamulla oli kyllä ihanaa käydä hakemassa esikoista vuoteestaan. Hänen silmissään olen sankari vaikka putoaisin kuinka korkealta.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jussi hei, etkö muista, että ei ehdokas kompastumisestasi hämmentynyt, vaan heitti siihen hauskan, että "eräskin kampanjatiimiläiseni lähetti kesken kampanjaa minulle tekstaria, että kohta mä pyörryn!". Eli sähän vain vapautit tunnelmaa, ja muutenkin esiinnyit eduksesi juontajana. Jopa niin eduksesi, että joutunet tulevaisuudessa harjoittelemaan oikein urakalla "ei":tä. :)

Anonyymi kirjoitti...

Oliko telkkarikamerat kans paikalla? :-D

Höh, missaan aina kaiken hauskan. 8-)

Anonyymi kirjoitti...

Höh, kyllä minäkin tärisisin ja kaatuilisin jos pääsisin Heidiä kukittamaan. Hyvin se meni; juontelut myös. JT

Anonyymi kirjoitti...

Hei, Jussi!

Eksyin tälle sivulle vähän mutkaista tietä, mutta voin lohduttaa sinua, että oikeasti kaatumisesi oli HAUSKA sattumus. Joku muukin paikalla ollut kyseli, oliko paikalla video- tai tv-kameraa. Haluaisin tallettaa tuon ikimuistoisen paluun omien joukkojen luo jonnekin muuallekin kuin hämyiseen muistiini.

Iloisin terveisin Heidi

Anonyymi kirjoitti...

Öh, Jussi. Vaikka en ollutkaan paikalla, uskallan väittää, että sä olit todennäköisesti loistojuontaja, vaikka kaaduitkin. Yleensähän ko. tilaisuuden juonto on sitä, että mumistaan lukuja epäselvästi ja kiihtyneenä mikkiin joka välillä lakkaa toimimasta. Sen perussupliikkikin hakkaa sen 5-0.

Uskon myös, ettei vihreiden tilaisuudet ole sellaista pönötystä, että yhdet lipat jotenkin järkyttäisivät ihmisiä. ;)

Elina

Anonyymi kirjoitti...

Jussihan on koomikko luonteeltaan. Myös tahtomattaan.

Voisin jopa kuvitella koko tapahtuman olleen ennakolta suunniteltu. ;-)

Yleisenä kommenttina sanottakoon, että Jussin blogia on ollut ilo lukea.

Anonyymi kirjoitti...

Hei sinut on haastettu: http://kasvi.org/index.php?600

T: Jyrki J.J. Kasvi