perjantaina, helmikuuta 17, 2006

Gradu jätetty!

Nyt loppui PK-sektorin hiljaisuus. Olin luvannut itselleni että yhtään blogikirjoitusta eikä muutakaan kivaa tule ennen kuin gradu on jätetty. Nyt on, rrrrkele!

Ei siinä kestänytkän kuin viisi vuotta. Lopputulokseen olen itse tyytyväinen, sanovat muut mitä sanovat. 20 noppaa ja yksi opinnäyte, miten se voi olla niin pirun vaikeaa? Välillä menetin uskoni koko hankeeseen ja omiin kykyihini. Miten ikinä voisin todistaa saavani hankkeita päätökseen jos yhden opinnäytteen teko ei onnistu? Olen omasta mielestäni saanut päätökseen vaikeampiakin asioita. Niin kauan ei myöskään ole oikeaa lomaa kun opinnot ovat kesken.

Gradu alkoi olla kuin Sormus Bilbolle, se oli kasvanut mielessäni, sen taakka painoi yhä raskaammin mutta lopulta siitä oli hyvin vaikea luopua. Aina löytyi joku syy lykätä lopullista luopumista.

No nyt on apina pois selästä, Repe ja koko Korkeasaaren paviaanilauma!

13 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnea! Olo taisi kummasti keventyä!

Anonyymi kirjoitti...

Onnea, sen jatkuvan alitajunnassa jyskyttävän syyllisyydentunteen, kun tekee mitä tahansa kuin isoa G:tä, poispyyhkäisy vasta hienoa onkin!!! :)

Anonyymi kirjoitti...

Oi, mahtavaa kuulla! Onnea!!! Ehkä tässä on muillakin vielä toivoa...saada edes jotain valmiiksi. ;-)

Anonyymi kirjoitti...

Onnea! Ihan ykkösfiilis, eikö? Ja mikä parasta, fiilikset vaan paranee kun huomaa miten kivaa elämä on paljon vähemmän takakireänä.

Jee!

Jussi kirjoitti...

Kiitti vaan onnitteluista, kannustuksesta ja rohkaisevasta esimerkistä. Kyllä oli aika epätodellinen olo kun olin lähettänyt graduni eteenpäin (laitokseni on siirtynyt sähköiseen aikaan), suupielet nykivät ylöspäin ja aika kevyt olo oli.

Anonyymi kirjoitti...

Nonni. Niin se on, että opinnäyte ei tule koskaan valmiiksi. Joskus vain tulee se hetki, jolloin rykäys on päästettävä käsistä. Täydellisiä tutkimuksia hierovia ikiylioppilaita katkeroituu pitkin Suomenniemeä aivan liikaa...

T:Jarkko, koska tarjolla graduskumppaa?

Mackan kirjoitti...

Onnea! Seuraavaksi suosittelen väitöskirjan tekoa:)Siinäpä vasta apina.

Nimimerkillä ikuinen jatko-opiskelija vuodesta 1999.

Anonyymi kirjoitti...

Onnea Jussi - maailman mainio veikko, Viherlaakson supömään.

nti A

Anonyymi kirjoitti...

Myöhässä ollaan, mutta todellakin lämpimät onnittelut tästä saavutuksesta!

Kokemuksesta tiedän, mitä tarkoitat selässä olevalla apinalla. Itse tein gradua yli kaksi vuotta, josta oikeastaan jonkinlaista työntekoa oli 5 kuukautta. Jos ihan tarkkoja ollaan niin kuukaudessa se sitten valmistui kun oli ensin kaksi vuotta tuskasteltu ja keksitty muuta tekemistä.

Sallithan minulle mahdollisuuden tarjota lasillisen skumppaa juhlan kunniaksi. Myös single malt lasketaan skumpaksi.

Anonyymi kirjoitti...

Ja calva...

Kerrassaan hämmentävän mainiota toimintaa maisteri (pending)!

T: Miksu

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut, vaikka vähän myöhässä!

Se hetki, kun paperit vihdoin on kourassa, on epätodellinen. Itselläni valmistuminen kesti vähän päälle 9 vuotta, viimeiset viisi vuotta kaikki oli enää gradusta kiinni.

Vaikka valmistumisesta on jo kuukausitolkulla, on minun silti satunnaisesti käytävä kirjahyllyllä katsomassa papereita, etten sittenkin ole vain nähnyt unta.

Anonyymi kirjoitti...

Thank you!
[url=http://grvsssbu.com/deyw/gjxr.html]My homepage[/url] | [url=http://sgrnrbpt.com/ugjw/yiux.html]Cool site[/url]

Anonyymi kirjoitti...

Thank you!
http://grvsssbu.com/deyw/gjxr.html | http://hrktssji.com/yyxr/fvtm.html