keskiviikkona, toukokuuta 17, 2006

Arsenal - Barca

Aaa jeee, Arsenal - Barcelona, seurajoukkueiden futiskausi saa arvoisensa päätöksen kun kaksi kauniin jalkapallon puolesta liputtavaa joukkuetta ottavat yhteen mestareiden liigan finaalissa. Ilmassa on klassikon aineksia, vaikka Nauravan Kulkurin johtama Barca joutuu hieman skarppaamaan puolustustaan Thierry Henryn juostessa vastaan.

Arsene Wengeriä haukkuivat talvella kaikki kun Arsenal oli tappioputkessa ja Wenger peluutti jääräpäisesti nuoria ja kokemattomia pelaajia loukaantuneiden luottomiesten tilalla. Eivät pilkkaa enää, tuntemattomat Emmanuelit Eboue ja Adebayor ovat pitäneet viime kuukaudet huipputiivistä puoluestuslinjaa ja teinipoika Cesc Fabregas vei entistä Arsenal-ikonia Vieiraa Juventus-otteluissa kuin divaripelaajaa. Nyt ollaan nuorisoporukan ja Henryn kanssa sitten mestareiden liigan finaalissa. Wengerin kaltaisia idealisteja on nykyfutiksessa valitettavan vähän, hänelle kauneus on vähintään yhtä tärkeää kuin tulos.

Henry ja Ronaldinho ovat kaksi tämän hetken parasta minun mielestäni ja veikkaan että ensi kaudella pelaavat myös samassa joukkueessa, sitä odotellessa!

Viime lauantaina oli pakko ostaa digiboksi kun YLEn siat päättivät lähettää huikean FA Cupin finaalin ainoastaan digipuolelta. Analogisella pyöri samaan aikaan joku Latvia - Kazakstan -jääkiekko-ottelu.

3 kommenttia:

Saarni kirjoitti...

Jes jes! Pitkästä aikaa menossa baariin matsia katsomaan tänään! Hyvää harjoitusta, MM odottaa!

Anonyymi kirjoitti...

Ei mennyt veikkaus oikeaan, Henry päätti jäädä Lontooseen.

Lahkeessa olisikin todennäköisesti sykkinyt ja kovaa mikäli Barcelonan hyökkäyksessä olisi ensi kaudella nähty yhtäaikaa Ronaldinho, Eto'o ja Henry.

Jussi kirjoitti...

Samaa sarjaa olivat nämä yllätykset, Henry jäi Lontooseen ja Tarja Cronberg Pohjois-Karjalaan. Aika idealistisia ratkaisuja molemmat.