perjantaina, joulukuuta 02, 2005

Ei niin nuori eikä erityisen vihainen

Yllätin itseni miettimästä useamman kerran viikossa, että jos olisi blogi niin tästä aiheesta pitäisi jotain roiskaista. Blogittamaan siis.

PK-sektorilla ei tässä yhteydessä ole mitään tekemistä pienen ja keskisuuren yritystoiminnan kanssa. PK-sektori tarkoittaa pissa-kakka-sektoria, josta pienten lasten vannhemmat itsensä vääjäämättä löytävät. Tiesin ennen lasten tuloa että on olemassa päällisin puolin tolkullisen oloisia aikuisia ihmisiä, joille on luontevaa puhua keskenään kakasta. Nämä ihmiset löytyväyt enimmäkseen hiekkalaatikoilta, tavaratalojen lastenosastoilta ja Modestyn kahvilasta Sanomatalosta. Minäkin tajusin eräänä päivänä olevani yksi niistä ja näin on käynyt myös ystävilleni alati kiihtyvällä tahdilla.

Tästä ei tule silti mitään petomaanin kakkablogia, kotona on vaippahommaa tarpeeksi. Myöskään mitään maailmantuskakanavaa en halua sillä töissä saan purkaa sitä ihan riittävästi.

Ei tästä taida myökään tulla mitään nuoren vihaisen miehen avautumista, olen enää enintään närkästynyt ja sen nuoruudenkin kanssa alkaa olla vähän niin ja näin. Tervetuloa PK-sektorille!

Ei kommentteja: